Pin It

Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες για τις γεύσεις του κόσμου που θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων στον Πρωταρά. Στη 2η σελίδα θα δείτε και το σύντομο δελτίο τύπου της εκδήλωσης.

 

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 το πολυπολιτισμικό θέρετρο του Πρωταρά θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά του και θα σας ταξιδέψει στις 5 ηπείρους μέσα απο ένα Φεστιβάλ Γεύσεων και πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος.

Ο Δήμος Παραλιμνίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου σας καλούν σε αυτή την μοναδική πανδαισία γεύσεων, με ένα διαφορετικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει παρέλαση κατα μήκος του δρόμου των Ξενοδοχείων στον Πρωταρά, με τελικό προορισμό την πλατεία Λεύκολλα, (έμπροσθεν από το Ξενοδοχείο ODESSA), όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση. Η παρέλαση θα γίνει υπό την συνοδεία του Συγκροτήματος Κρουστών BATUCINIO στις 19:30. Μετά το τέλος της παρέλασης, η εκδήλωση θα συνεχιστεί στην πλατεία εκδηλώσεων του Πρωταρά, όπου κάθε παρευρισκόμενος θα έχει την ευκαιρία να «γνωρίσει» και να «γευτεί» 25 διαφορετικούς πολιτισμούς, όλα μέσα από μια εκδήλωση.

 

 

{gallery}201609gevsis{/gallery}

 
 
 

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι