Pin It

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, ώρα 10 π.μ. στο Παραδοσιακό Σπίτι του Δήμου Παραλιμνίου η δημοσιογραφική διάσκεψη για τα «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 2019» στην παρουσία της Πριγκίπισσας των Ανθεστηρίων κας Άννας Δωροθέα και του Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού κ. Λοΐζου Λοΐζου.

Ο κ. Λοΐζος αναφέρθηκε στα Ανθεστήρια ως ένα θεσμό που πραγματώνεται φέτος για πέμπτη πλέον χρονιά στον Δήμο Παραλιμνίου τονίζοντας ότι μας ενθουσιάζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τον αγώνα μας, όλοι εμείς που καθημερινά αγναντεύουμε τη βουβή πόλη της Αμμοχώστου εδώ και 46 χρόνια με ευχή και πόθο μας την αναβίωση του θεσμού στην Αμμόχωστο. Καλωσόρισε την κα. Άννα Δωροθεά ως η φετινή Πριγκίπισσα της Άνοιξης αναφερόμενος σ’ αυτήν ως μια εντυπωσιακή παρουσία και αιθέρια έλξη με επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, η παρουσία της οποίας θα δώσει στίγμα νεανικότητας, φρεσκάδας και γνήσιας ομορφιάς στην εκδήλωσή μας. Ο κ. Λοΐζου συγχάρηκε το προσωπικό του Δήμου και κάλεσε όλο τον κόσμο να παραστεί το Σάββατο 11 Μαϊου η ώρα 6 μ.μ. στη Λεωφόρο Ξενοδοχείων στον Πρωταρά για να γιορτάσουμε με όλη την λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει, την πιο χαρούμενη και ανοιξιάτικη γιορτή του χρόνου.

Η κυρία Δωροθέα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και τον κύριο Λοΐζου για την τιμή που της δόθηκε εκ μέρος του Δήμου να ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα των Ανθεστηρίων αναφέροντας ότι τη συγκινεί ιδιαίτερα η ανάθεση του ρόλου αυτού. Παράλληλα κάλεσε όλο τον κόσμο της Κύπρου να παραστεί στον Πρωταρά στη γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης όπου αναγεννιέται η φύση και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Σας περιμένουμε σε μια γιορτή χαράς, στη γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά που θα είναι δομημένος σε ένα ανοιξιάτικο και λουλουδένιο κλίμα, σε ηχητικές και μυρωδικές εικόνες της ΑΝΟΙΞΗΣ.

 

 

 

 

 

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι