Pin It

Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, από τις 3 μ.μ. – 6 μ.μ. ο Δήμος Παραλιμνίου γιορτάζει την αγάπη και την προσφορά. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου, μεταμορφώνεται σε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εικόνα.

Ο ερχομός των Χριστουγέννων, είναι πραγματικά μια ευκαιρία να δούμε αυτή την όμορφη γιορτή αγάπης σαν "δώρο" κυρίως του εαυτού μας! Ένα δώρο που η αξία του δεν μετριέται σε χρήματα, και δεν είναι άλλο από το συναίσθημα της προσφοράς!

Το απόγευμα της Κυριακής αυτής, θα είναι αλλιώτικο. Συλλογή παιχνιδιών, ένδυσης, υπόδησης σε συνεργασία με την πολιτική Άμυνα Αμμοχώστου και την Κοινοτική Αστυνόμευση για σκοπούς είσχυσης των ευπαθών ομάδων. Το φιλανθρωπικό χρώμα της ημέρας, ενισχύεται από τη φιλανθρωπική εκδήλωση από τον ΦΑΡΟ ΖΩΗΣ σε συνεργασία με κομμωτές, αισθητικούς και επιχειρήσεις μόδας. Καλούνται όσοι καταστηματάρχες, κομμωτές, αισθητικοί (make- up artists), fashion designers, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν προσφέροντας στην εκδήλωση αγάπης, προσφέροντας ο καθένας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλέφωνα του Δήμου Παραλιμνίου 23819212, 23819303.

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι