Pin It

Στην παρουσία πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου, φωταγωγήθηκε απόψε ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης μας στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή όπου μαζί με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη και άλλoυς πολιτικούς αξιωματούχους της επαρχίας μας, άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα επιβλητικά όμορφο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο με 26.000 λαμπιόνια από σήμερα και για ένα ολόκληρο μήνα θα κοσμεί το κέντρο του Δήμου Παραλιμνίου. Τα ξεσηκωτικά τραγούδια από το live link του Politia FM 106.7, οι υπέροχες χορογραφίες της σχολής PASSION DANCE SCHOOL και οι γλυκές μελωδίες των παιδιών του Μουσικού Ωδείου Music S Cool όπως επίσης οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες του βιολιού της LIA Violin ενίσχυσαν καλλιτεχνικά το άκρως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σκηνικό που πλαισίωσε φέτος την κεντρική πλατεία. Στους πορτοκαλεώνες οι οποίοι ήταν φωταγωγημένη σε πανδαισία χρωμάτων, η χριστουγεννιάτικη αγορά ενίσχυσε δυναμικά τον καλλιτεχνικό πλούτο των εκδηλώσεων και της όλης χριστουγεννιάτικης εικόνας.

Τη βραδιά αποκορύφωσε με τις μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες του ο αγαπητός και εκρηκτικός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης η παρουσία του οποίου ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το παγοδρόμιο γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές που αδημονούσαν να πάρουν θέση στον πάγο και να απολαύσουν τη μαγεία της κίνησης και της ξεγνοιασιάς.

 

Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και αγάπη!

 

Christmas, the most wonderful time of the year!

26 days left! 🎅🎄

#christmaslightsON #ChristmasWonder2019 #Paralimni

 

 

 

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013