Pin It

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου επίσημη συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη  και του Προέδρου της ΚΟΠ  Γεώργιου Κούμα.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε στη συνεργασία του Δήμου Παραλιμνίου με την ΚΟΠ για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παίδων UEFAU17 που θα γίνει στην Κύπρο από τις 6-22 Μαΐου 2021.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΠ ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθουλης Μυλωνάς, ο  Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης του EUROU17 Στέλιος Ποταμίτης.

Στην τελική φάση του EUROU17 θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου θα παραχωρήσει το γήπεδο «ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» καθώς και τα βοηθητικά γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων ενώ, ο Δήμος Παραλιμνίου θα είναι και ο οικοδεσπότης της τελετής έναρξης της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου συγχάρηκε τον κ. Κούμα για την πρωτοβουλία της ΚΟΠ να αναλάβει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλει την Κύπρο μας και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δίνεται στο Δήμο Παραλιμνίου να φιλοξενήσει μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών επιπέδου UEFA.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ανταπέδωσε τις ευχαριστίες για τη συνεργασία και την στήριξη του Δήμου Παραλιμνίου και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία της διοργάνωσης.  

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

 

    

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι