Pin It

30/4/2020 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

 

[«Μαζί μπορούμε!» πρωτοβουλία ψυχοκοινωνικής και συμβουλευτικής στήριξης των πολιτών]

 

Η πρωτοφανής πανδημία COVID-19 έχει επιφέρει πρωτόγνωρες αλλαγές στην καθημερινότητά μας στις οποίες καλούμαστε να προσαρμοστούμε χωρίς άλλη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, η προσαρμογή δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση ειδικότερα δε όταν πρόκειται για δυσμενή συνθήκες διαβίωσης όπως είναι, η κοινωνική απομόνωση, η ανεργία, οι περιορισμοί στην υγειονομική περίθαλψη αλλά και στην διακίνηση όπως είχαμε συνηθίσει.

Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας πλήρη επίγνωση των ψυχολογικών επιπτώσεων της σαρωτικής αυτής πανδημίας, μια αξιόλογη ομάδα από καταξιωμένους ψυχολόγους της επαρχίας μας προφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της προς το ευρύτερο κοινό της Επαρχίας Αμμοχώστου, σε άτομα που χρίζουν ψυχοκοινωνικής και συμβουλευτικής στήριξης. Αφορά όλους τους πολίτες της επαρχίας είτε βρίσκονται σε καραντίνα ή μη, συμπεριλαμβανομένου των παιδιών, των φοιτητών, των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με τον αριθμό 8000 80 30 και λειτουργεί από Δευτέρα – Σάββατο από τις9π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. και από τις 3μ.μ. μέχρι και τις 7μ.μ.

Την εθελοντική αυτή προσπάθεια έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Δήμος Παραλιμνίου στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και όντας ευαισθητοποιημένος από τις σαρωτικές συνέπειες της πανδημίας.

 

Σύνθημα μας :

«Μαζί μπορούμε!».

 

 

 

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

12.77°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 81%
Wind: WSW at 0.89 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι