Pin It

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 αγιασμός στον χώρο Ανέγερσης της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.

Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Χριστοδούλου (Πρόεδρο της Παιδικής Λέσχης) στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου, καθώς και του Εργολάβου της εταιρείας Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, του κ. Ανδρέα Οικονόμου (Αρχιτέκτονα, Επιβλέπων Μηχανικού και Υπεύθυνου Έργου), του κ. Λορέντζο Οικονόμου (Πολιτικού Μηχανικού), του κ. Δημήτρη Λιοτατή (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), του Δημοτικού Γραμματέα , του Δημοτικού Μηχανικού και Λειτουργών του Δήμου Παραλιμνίου και εκπροσώπων της Σχολικής Εφορείας Παραλιμνίου και της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ε.Ε. στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου και το Δήμο Παραλιμνίου.

Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί τον πυρήνα του προσωρινού μέσου χρηματοδότησης της ανάκαμψης και εξόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την κρίση, με την επωνυμία Επόμενη Γενιά ΕΕ (Next Generation EU), το οποίο δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2020 με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στρατηγικός στόχος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου αποτελεί «η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της οικονομίας και του δυναμικού της χώρας για οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντικά βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία».

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

15.67°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 79%
Wind: NE at 0.45 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι