Pin It

Ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει το πρώτο Εαρινό Φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο και φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις καθώς και θεατρικές παραστάσεις, ενώ θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις που θα εντάσσονται στο Καρναβάλι Αμμοχώστου καθώς και οι Πασχαλινές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Παραλιμνίου.

Πρόσκληση για υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων

Ο Δήμος Παραλιμνίου δέχεται προτάσεις από επαγγελματίες οργανωτές εκδηλώσεων, μουσικά σχήματα, θεατρικούς θιάσους, χορευτικά συγκροτήματα, γραφεία παραγωγών, μεμονωμένους καλλιτέχνες, οργανωμένα πολιτιστικά σύνολα και πολιτιστικούς φορείς για την οργάνωση και παρουσίαση Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων κατά το Εαρινό Φεστιβάλ Δήμου Παραλιμνίου (Μάρτιος – Μάιος 2024).

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες τις δράσεις / εκδηλώσεις που αφορούν: μουσικές συναυλίες,  θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις και γενικότερα εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες.

Οι προτάσεις, πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμπληρώνοντας απαραίτητα τo σχετικό έντυπο το οποίο είναι αναρτημένο στον σύνδεσμο που αναγράφεται στο τέλος της ανακοίνωσης μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00 μ. στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στον τίτλο της αποστολής του μηνύματος να αναγράφεται η φράση: «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Οργάνωση και Εκτέλεση Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων στο Εαρινό Φεστιβάλ Δήμου Παραλιμνίου 2024».

 

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έχουν εταιρείες, μουσικά σχήματα, φορείς , που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τομέα της οργάνωσης και πραγματοποίησης συναυλιών ή / και μουσικοχορευτικών, ή θεατρικών προγραμμάτων, για το ευρύ κοινό και έχουν την έδρα τους στην Κύπρο. Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έχουν επίσης, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο. Ο Δήμος Παραλιμνίου έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους πιστοποιητικό από αρμόδια Αρχή με το οποίο να βεβαιώνεται η εγγραφή της εταιρείας τους ή/και η νόμιμη δραστηριοποίησή τους στην Κύπρο.

Οι προτάσεις, που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι άρτια συμπληρωμένες, με όλα απαραιτήτως τα έγγραφα και πληροφορίες που ζητούνται στο έντυπο το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Παραλιμνίου.

Οι προτάσεις πρέπει να συνταχθούν και υποβληθούν στην ελληνική γλώσσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μία ή περισσότερες προτάσεις ή ενότητες εκδηλώσεων.

Καμία πρόταση που υποβάλλεται εκπρόθεσμα δεν θα γίνει αποδεκτή. Ο Δήμος Παραλιμνίου δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί την πρόταση / προτάσεις με τη χαμηλότερη τιμή ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Ο Δήμος Παραλιμνίου διατηρεί κάθε δικαίωμα όπως δώσει προτεραιότητα σε προτάσεις που δεν περιλαμβάνουν χρέωση προς τον Δήμο αλλά παρέχονται δωρεάν. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του Δήμου Παραλιμνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία στα τηλ.: 23819338, 23819132, 23819300 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

26 Ιανουαρίου 2024

 

202401Earino

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

19.57°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 72%
Wind: ENE at 0.45 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι