Pin It

 

Ο Δήμος Παραλιμνίου ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει αριθμό υποτροφιών (πλήρεις και μερικές) από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια Κύπρου και δέχεται αιτήσεις από τους/τις δημότες Παραλιμνίου ηλικίας μέχρι 21 ετών καθώς για δημότες οποιασδήποτε ηλικίας για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Cyprus Institute of Marketing και το Πανεπιστήμιο Frederick, για παραχώρηση αριθμού υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.


Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά  μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παραλιμνίου (Ανακοινώσεις) είτε από την υποδοχή στο Δήμο Παραλιμνίου (Αντώνη Παπαδοπούλου 6), Δευτέρα - Παρασκευή (7:30 -15:00). Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε  κλειστό φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφεται ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ, και ο τίτλος ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2015-16. Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 25η Ιουλίου 2015. Αιτήσεις που θα υποβληθούν πέραν της προθεσμίας δε θα εξεταστούν.

 

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το πακέτο υποτροφιών με όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα Πανεπιστήμια τα οποία παρέχουν υποτροφίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής.