Pin It

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΤΣΚΙΝΟΠΕΜΠΤΗ
Πέμπτη 16 Φεβρουάριος 2017
Επισκέψεις : 1388
από Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τσικνώνουμε'' στην πλατεία Μητροπόλεως στο κέντρο του Παραλιμνίου με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική! Θα εισέλθει ο βασιλιάς καρνάβαλος, υπό τη συνοδεία του τελάλη όπου θα πραγματοποιηθεί η στέψη του, σημαίνοντας την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού.

Το ημερολόγιο στην ιστοσελίδα του Δήμου, παρέχει τη δυνατότητα τόσο στους Δημότες Παραλιμνίου όσο και στους επισκέπτες της περιοχής να ενημερώνονται για τις τρέχουσες και προγραμματισμένες δηλώσεις που γίνονται στο Δήμο Παραλιμνίου. Επιπρόσθετα, η χρήση του ημερολογίου είναι ιδιαίτερης σημασίας εφόσον συμβάλλει στη διασφάλιση καλύτερου προγραμματισμού και συντονισμού των εκδηλώσεων έτσι ώστε να αποφεύγονται υπερκαλύψεις εκδηλώσεων σε κοινή ημέρα και ώρα.

Για την προσθήκη νέων εκδηλώσεων στο ημερολόγιο, παρακαλείσθε όπως αποστέλλετε ηλεκτρονικά τις προτεινόμενες εκδηλώσεις σας δηλώνετε το ενδιαφέρον σας καθορισμό εκδήλωσης, στο info@paralimni.org.cy ή μέσω τηλεφώνου στο 23819217.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις προτού αναρτώνται στο ημερολόγιο της ιστοσελίδας θα εγκρίνονται από την αρμόδια επιτροπή.