Pin It

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Αστυνομίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και το Τμήμα Κοινοτικής Αστυνόμευσης, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, προγραμματίζουν εκστρατεία στήριξης απόρων οικογενειών, υπό τον τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα τα φέρνετε εσείς».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να διατεθεί ένα πακέτο αγάπης σε οικογένειες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι λόγω οικονομικών δυσκολιών ή και προβλημάτων υγείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με οποιονδήποτε τρόπο και να αποστείλουν τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου 23803010 και στα τηλέφωνα των Αστυνομικών της Γειτονιάς 99393518, 96449361 και 99316964. Μετά τη συγκέντρωση των τροφίμων, η παράδοση τους θα γίνει στις 21/12/15 στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Την εκστρατεία στηρίζουν οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Δερύνειας και Σωτήρας.