Pin It

Η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου έδωσε το βροντερό της περιβαλλοντικό μήνυμα τόσο στους Δημότες Παραλιμνίου όσο και στους επισκέπτες του Παραλιμνίου και του Πρωταρά, με την διεξαγωγή της εκδήλωσης "Let's do it" για ένα καλύτερο Παραλίμνι, για ένα καλύτερο αύριο που έγινε την Κυριακή 7/4/19 στην παραλία της Αγίας Τριάδας.

Μέλη της Νεολαίας Παραλιμνίου και εκατοντάδες εθελοντές σε ατομική βάση καθώς και ως εκπρόσωποι των 291ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Παραλιμνίου, του Λυκείου και το Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου, του “Ammochostos Dog Rescuers” του «Κίμων Ξυλοτύμπου», του “Keeping Our Roadsides Clean”, του “Wisdom Higher Educational Institute” και του Πολιτιστικού Εργαστηρίου “Παρά τη Λίμνη” φόρεσαν τις φανέλες τους με το σήμα κατατεθέν της δράσης αυτής #trashtag, και προέβησαν σε εκστρατεία καθαριότητας σκουπιδιών του παραλιακού μετώπου. Με την ολοκλήρωση της καθαριότητας, οι εθελοντές σχημάτισαν με τα σώματά τους τη φραση ''Let's Do it'' με μια εντυπωσιακή εικόνα ως το πιο ομαδικό οπτικό μήνυμα που θα μπορούσαν να δώσουν στον κάθε ένα από εμάς!

Η επιτέλεση της περιβαλλοντικής αυτής δράσης με διοργανωτές και συντονιστές τη Νεολαία του Δήμου παραλιμνίου, σηματοδοτεί την επαγρύπνηση των νέων μας ως ενεργών πολιτών απέναντι σε σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η πρόληψη στην παραγωγή των αποβλήτων. Τέλος, τέτοιου είδους ενέργειες και δράσεις που στοχεύουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα που αφορούν την προστασία, διατήρηση, και αειφόρο διαχείριση του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι άξιες επαίνου.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή.

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013

Overcast Clouds

18.52°C

Paralimni

Overcast Clouds
Humidity: 85%
Wind: NNW at 5.36 M/S

 

Οδηγίες για Παραλίμνι