Pin It

Μόνο στο άκουσμα της λέξης Χριστούγεννα, όλες μας οι αισθήσεις πλημμυρίζουν. Το άρωμα απ’ τα κουλουράκια κανέλας, τα ζεστά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, το ξύλο που αργοκαίει στο τζάκι, ο ήχος απ’ τα γέλια των παιδιών ανάμεσα στα δώρα τους, η μελωδία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Ένα σωρό όμορφα συναισθήματα ξεδιπλώνονται, έντονες εικόνες με όμορφα στολίδια και στιγμές αγάπης και προσφοράς.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή, είναι συναίσθημα! Είναι ένα συναίσθημα παιδικό, αθώο, γεμάτο αγάπη και προσφορά, αλληλεγγύη και ξεγνοιασιά. Είναι μια ευκαιρία να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας, να της δώσουμε μια ευχάριστη και γλυκιά νότα, να παίξουμε σαν παιδιά, να αγαπήσουμε πιο έντονα, να φροντίσουμε λίγο παραπάνω, να ανοίξουμε το σπίτι μας, αλλά και την καρδιά μας και να αποβάλλουμε ότι αρνητικό συναίσθημα μπορεί να έχουμε.

Σ’ αυτές τις όμορφες εικόνες, συμβάλλει και το σκηνικό που άρχισε να στήνεται στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Ο Πορτοκαλεώνας του Δήμου Παραλιμνίου έχει φωταγωγηθεί με ένα φαντασμαγορικό τρόπο για να φιλοξενήσει το σπιτάκι του αγαπημένου και πολυαναμενόμενου Άγιου Βασίλη!Τα ξύλινα σπιτάκια έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στην πλατεία, όπως επίσης και τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια κατά μήκος του κέντρου της πόλης και αναμένεται εντός των ημερών η άφιξη του παγοδρομίου. Φωτάκια θα στολίζουν τους δρόμους του Παραλιμνίου, ολοκληρώνοντας το ‘’λευκό άρωμα’’ των Χριστουγέννων!

 

Αρχείο

-> 2019

-> 2018

-> 2017

-> 2016

-> 2015

-> 2014

-> 2013